0123

Në Bujanoc shënohet dita ndërkombëtare e shëndetësisë!

  • PDF

17796284 1046889502079148 1882047874726995959 n

Këtë ditë nxënësit e shkollës së mesme "Sezai Surroi" drejtimi i mjekësisë në bashkëpunim me Shoqatën " Mjekët e Luginës" e shënojnë me një aktivitet në qendër të qytetit. Gjatë këtij aktiviteti nxënësit e shkollës së mesme "Sezai Surroi" drejtimi i mjekësisë kalimtarëve të rastit i'a matën nivelin e sheqerit në gjak dhe tensionin e gjakut. Interesimi i kalimtarëve ishte i madh.

17523438 1046889525412479 382523807162527916 n  17799489 1046889582079140 621121263783448938 n

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Sunday, 09 April 2017 19:40