0123

“8 Marsi” në shkollën tonë

  • PDF

8marsi2016

Me rastin e "8 Marsit", ditës së gruas, drejtoria e shkollës dhe sindikati organizuan koktoj rasti, ku të pranishme ishin punëtoret e shkollës.

Me këtë rast pas urimeve të përzemërta nga drejtori i shkollës Zejni Fejzullahu dhe nga kryetari i sindikatit profesor Hisen Saqipi, punëtoreve të shkollës iu ndanë dhurata simbolike.

Ishte kënaqësi të bisedosh me punëtoret e shkollës për një ditë të vešantë të nënave tona.

Respekt për femrën, bartëse kryesore e shoqërisë.

 

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Sunday, 20 March 2016 19:43