0123

Turniri humanitar në futboll

  • PDF

Turniri3

Sot (19.04.2016) u zhvillua ndeshja finale ne futboll mes ekipeve te vitit të dytë (2-9) dhe vitit të katërt (4-9).

Fitorja i takoi ekipit te vitit te dytë. Rezultati ishte 3:2. Ishte nje lojë e shkëlqyeshme.

Ju përkujtojmë se xënësit e shkollës së mesme kanë organizuar turnih në futboll të vogël. Gjithësejt ishin formuar formuar 30 ekipe, të cilat garuan mes veti.

Të gjitha të hollat e grumbulluara do të shfrytëzohen për maturantët me kushte më të vështira për shkuarje në ekskursion. Një vepër shumë humane e nxënësve të shkollës.

Ekskursioni për maturantë është paraparë të realizohet në intërvalin 24-29.04.2016.

Angazhimet janë që secilit maturant me kushte të vështira t'i jepet mundësia, që s'bashku me maturantët tjerë, të realizojë ekskursionin.

Turniri1 Turniri2

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Thursday, 12 May 2016 10:36