0123

Lajmet

Seminari- Qyteti ynë, shkollat tona

  • PDF

 

QytetiYn1

Pjesëmarrja e arsimtarëve dhe nxënësve të shkollës së mesme ,, Sezai Surroi'' në prezentimin e punës kreative në kuadër të seminarit :

,, Qyteti ynë, shkollat tona''

Ky seminarë u mundësa nga shërbimi i Trupit Koordinues të Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe Pestalizzi Children's Foundation.

Powered by Web Agency
Last Updated on Tuesday, 31 October 2017 20:30 Lexo më shumë...

Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks“ mbajti një orë letrare në shkollën e mesme në Bujanoc

  • PDF

Foto - FENIKSI - shkolla - 2 0  17

   Tetor 2017 - Në gjimnazin "Sezai Surroi" në Bujanoc, nga Shoqata e Shkrimtarëve "Feniks" ka mbajtur të martën, më 24 tetor, një orë letrare përkushtimore, kushtuar poetit Qerim Arifit, emblemë e poezisë shqipe të Luginës së Preshevës dhe më gjerë.

Në këtë orë letrare të veçantë morën pjesë dhe lexuan poetët e "Karvanit të shkrimtarëve të Luginës", të cilët lexuan poezitë përkushtimore për poetin Qerim Arifi, të cilat ishin të botuara në antologjinë poetike të Luan Malokut me titull "Lartësia e një jete".

Powered by Web Agency
Last Updated on Monday, 30 October 2017 16:58 Lexo më shumë...

Seminar për arsimtarët me temë "Fletat e punës"

  • PDF

18698110 1087717451329686 7792777482750110223 n

Powered by Web Agency
Last Updated on Monday, 29 May 2017 21:08 Lexo më shumë...

Një grup nxënësish e profesorësh nga Shqipëria vizituan Luginën e Preshevës

  • PDF

17796291 1047393965362035 8027802614776491169 n

Luginë e Preshevës, 7 prill - Një grup nxënësish e profesorësh nga Shqipëria kanë vizituar Luginën e Preshevës, me ç`rast nikoqir i tyre ka qenë shkolla e mesme “Sezai Surroi”, e Bujanocit, në mbështetje të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc.
Grupi i nxënësve dhe i profesorëve nga Shqipëria të shkollave të mesme të Tepelenës, Përmetit dhe Gjirokastrës, të prirë Arben Rexhaj, këshilltar i bashkisë së Gjirokastrës, për tri ditë resht qëndruan në Luginën e Preshevës, në Bujanoc e Preshevë,

Powered by Web Agency
Last Updated on Sunday, 09 April 2017 19:41 Lexo më shumë...

Mbahen garat komunale të matematikës për shkolla të mesme

  • PDF

Foto garat e matem 2017 2Në shkolles e mesme  u mbajten garat komunale te matematikes per shkolla te mesme. Pjesemarres ishin gjithesejt 11 nxenes nga viti i pare deri ne vitin e katert.

Nxenesit qe treguan rezultate te kenaqshme, do te kualifikohen ne gara rajonale, te cilat mbahen me 19.02.2017.

Falemenderojme ekipin e profesoreve qe u angazhuan per mirevajtje te garave dhe perkthimin e detyrave per te gjitha vitet.

Suksese te metutjeshme.

Powered by Web Agency
Last Updated on Sunday, 22 January 2017 19:22 Lexo më shumë...

Page 1 of 6