0123

Vizitë nga studentët dhe profesorët e Universitetit publik të Gjilanit

  • PDF

Vizita nga Univerziteti i Gjilanit

  Ishte kënaqësi e veçantë të pritësh më se 100 studentë dhe profesorë të Universitetit publik "Haxhi Zeka" në Gjilan, të udhëhequr nga dekani i Fakultetit juridik Flamur Hyseni.

Qëllimi i vizitës ishte miqësor. Musafirët u pritën nga drejtori i shkollës Zejni Fejzullahu dhe personeli arsimor. Ata u njoftuan nga udhëheqësia e shkollës me kushtet në shkollë dhe me planet në të ardhmen.

Bashkëpunimi me Universitetin publik të Gjilanit do të intensifikohet në të ardhmen. Dekani Hyseni e ftoi drejtorin e shkollës që të vizitojë këtë universitet.

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:31