0123

Vizita e Ambasadorit të Finlandë

  • PDF

Vizitë nga Ambasadori i Finlandes

 Sot më 07.02.2014, shkollën tonë e vizitoi Ambasadori i Finlandës në Beograd, shkëlqesia e tij Pekka Orpina. Në shoqërim të Ambasadorit ishin edhe kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, drejtori i Qendrës Regjionale Aleksandar Popov dhe kryeshefi për shërbime publike dhe veprimtari shoqërore Bajram Fejzullahu. Musafirët u pritën nga drejtori i shkollës Zejni Fejzullahu me stafin e shkollës, i cili ata i njoftoi me kushtet në të cilat punojnë mbi 1300 nxënës. Ambasadori gjithashtu u njoftua me kërkesat tona për përmirësimin e cilësisë së mësimit siç janë sigurimi i kabineteve, pastaj zgjidhja e problemit të teksteve mësimore me mësim në gjhën shqipe, etj.

Qëllimi i vizitës së musafirëve ishte të formohet kooperativa e nxënësve të dy shkollave të mesme në Bujanoc. Projekti finansohet nga Qeveria finlandeze.

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:46