0123

Talentët e shkollës së mesme “Sezai Surroi”

  • PDF

Talentet1Audicioni i V "Talenti i luginës" Preshevë, ku në këtë aktivitet shkolla e mesme "Sezai Surroi" ka treguar se posedon talentë të lëmive të ndryshe.Talentët u vlersuan me paraqitjen e tyre, sidomos në këndim. Qëndresa Rexhepi u shpall fituese e audicionit me paraqitjen e saj mbresëlënëse.Po ashtu Auron Imeri dhe Flakron Mehmeti, me paraqitjen e tyre artistike, u vlerësuan me vendin e 3-të.

Talentet2

Gjithashtu dhe çmimi "Talenti që premton" dhe "Recitimi artistik" i takoi nxënsëve të shkollës sonë. Pjesëmarrësëve edhe pse nuk i'u premtoi koha, falë taletit të tyre, ata shkelqyen në audicion.

Pjesëmarrësit e shkollës sonë: Qëndresa Rexhepi, Auron Imeri, Flakron Mehmeti, Shukrije Asllani Shkurte Imeri, Enise Imeri, Arita Azizi

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Saturday, 07 November 2015 19:55