0123

Vizitë e komisionit për Arsim dhe Informim i parlamentarëve shqiptarë në Bujanoc

  • PDF

deputeteshqip1

 Komision iParlamentar për Arsim dhe Informim i Parlamentit të Shqipërisë, i udhëhequr nga Alfred Peza, gjatëvizitës zyrtare Luginës së Preshevë svizitoi edhe shkollën e mesme "SezaiSurroi", ku u prit nga nxënësit, personel iarsimor dhe drejtori i shkollës ZejniFejzullahu.Me këtë rast drejtoria injoftoi me gjendjen dhe kushtet në shkollë, duke potencuar se shkollat e mesme në Luginë, edhe pse mësimi zhvillohet në gjuhën shqipe, punojnë pa tekste shkollore në gjuhënshqipe.

 Pasta jdelegacioni nga Shqipëria vizitoi bibliotekën e shkollës, kabinet edhe nxënësit, ku u njoftuan me kushtet në të cilat mësojnë ata.

Komisioni parlamentar dhe përfaqësuesja e MinistrisësëArsimit zonja Adriana Berberi premtuan se do tëndihmojnë bibliotekën me libra. Fatmir Toçi premtoi libra të zhanreve të ndryshme për bibliotekën e shkollës.Parlamentarët u ndanë të kënaqur me rastin e vizitës shkollës sonë.

deputetetshqip3deputetetshqip4deputetshqip2depushqip5

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Sunday, 24 January 2016 16:57