0123

Sot e vizitoi shkollën tonë këshilltarja e Ministrit të arsimit, Gabrijela Grujiq

  • PDF

Keshilltarja2

Këshilltarja e Ministrit të arsimit dual Gabrijela Grujiq, e shoqëruar nga Kryeshefja e regjionit të Leskocit për Arsim zonja Bojana Milenkoviq, sot vizitoi shkollën tonë.

Përfaqësueset e Ministrisë së Arsimit u pritën nga drejtori i shkollës z. Zejni Fejzullahu, nxënësit dhe punëtorët e shkolles, me çrast ato u njoftuan me kushtet në shkollë.

Drejtori kërkoi që në të ardhmen të investohet në pajisjen e kabineteve për lëndët ekzakte, në mënyrë që të ngritet cilësia e arsimit.

Zonja Grujiq premtoi përkrahje në ndihmë shkollës sonë

.Keshilltarja3Keshilltarja4Keshilltarja1

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Tuesday, 18 October 2016 20:40