0123

Mbahen garat komunale të matematikës për shkolla të mesme

  • PDF

Foto garat e matem 2017 2Në shkolles e mesme  u mbajten garat komunale te matematikes per shkolla te mesme. Pjesemarres ishin gjithesejt 11 nxenes nga viti i pare deri ne vitin e katert.

Nxenesit qe treguan rezultate te kenaqshme, do te kualifikohen ne gara rajonale, te cilat mbahen me 19.02.2017.

Falemenderojme ekipin e profesoreve qe u angazhuan per mirevajtje te garave dhe perkthimin e detyrave per te gjitha vitet.

Suksese te metutjeshme.

Foto garat e matem 2017 1  Foto garat e matem 2017 3 Foto garat e matem 2017 4

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Sunday, 22 January 2017 19:22