0123

Seminar për arsimtarët me temë "Fletat e punës"

  • PDF

18698110 1087717451329686 7792777482750110223 n

Ditën E Diel  (28.05.2017) në ambientet e skollës së mesme "Sezai Surroi" u realizua një seminar për arsimtarët me temë "Fletat e punës" material mësimorë për zhvillimin e metodikës së mësimdhënies. Fletat e punës paraqesin zgjidhje të shkëlqyeshme për minimizimin e rolit dominant të arsimtarit si ligjërues dhe drejtimin e procesit mësimorë në të mësuarit e pavarur të nxënësit. Këtë seminar e vijuan tridhjet arsimtarë të cilët vlersuan këtë formë të avansuar të mësimdhënies moderne.Gjat përpunimit të përmbajtjeve të reja, fletat e punës mund të përdoren gjat tër pjesëve të orës ose të kombinohen. Seminare të ngjajshme do të organizohen edhe më tutje.

18698442 1087716364663128 1547984894152766417 n 18699967 1087716501329781 8442908622126624712 n 18767412 1087716994663065 4567638321272478042 n 

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Monday, 29 May 2017 21:08