0123

Seminari- Qyteti ynë, shkollat tona

  • PDF

 

QytetiYn1

Pjesëmarrja e arsimtarëve dhe nxënësve të shkollës së mesme ,, Sezai Surroi'' në prezentimin e punës kreative në kuadër të seminarit :

,, Qyteti ynë, shkollat tona''

Ky seminarë u mundësa nga shërbimi i Trupit Koordinues të Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe Pestalizzi Children's Foundation.

Temat e prezentimit jane – Dasma në traditat shiptare dhe Thenjet, proverbat dhe bekimet. Në disa sekuenca do të prezantojm dasmën shqipëtare me theks tek shtëpia e vajzës.

QytetiYn2

 QytetiYn3

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Tuesday, 31 October 2017 20:30