0123

Lajmet

Vizitë e komisionit për Arsim dhe Informim i parlamentarëve shqiptarë në Bujanoc

  • PDF

deputeteshqip1

 Komision iParlamentar për Arsim dhe Informim i Parlamentit të Shqipërisë, i udhëhequr nga Alfred Peza, gjatëvizitës zyrtare Luginës së Preshevë svizitoi edhe shkollën e mesme "SezaiSurroi", ku u prit nga nxënësit, personel iarsimor dhe drejtori i shkollës ZejniFejzullahu.Me këtë rast drejtoria injoftoi me gjendjen dhe kushtet në shkollë, duke potencuar se shkollat e mesme në Luginë, edhe pse mësimi zhvillohet në gjuhën shqipe, punojnë pa tekste shkollore në gjuhënshqipe.

 Pasta jdelegacioni nga Shqipëria vizitoi bibliotekën e shkollës, kabinet edhe nxënësit, ku u njoftuan me kushtet në të cilat mësojnë ata.

Powered by Web Agency
Last Updated on Sunday, 24 January 2016 16:57 Lexo më shumë...

Një grup i nxënësve të shkollës e mesme “Sezai Surroi” ,të udhëhequr nga profesori i lëndës së ndërmarrësisë Bujar Mustafa fitojn vendin e parë

  • PDF

bujariNë projektit "E ardhmja mundet të ndryshohet" të cilin e realizon Ministria e Rinisë dhe Sportit e Serbisë ku në mesin e 21 shkollave pjesmarrëse ishte edhe shkolla e mesme "Sezai Surroi" në Bujanoc ku u përfaqësua nga një grup i shkëlqyer nxënësish të udhëhequr nga profesori i lëndës së ndërmarrësisë Bujar Mustafa, arritën që pas prezantimit të tyre të kthehen nga qyteti i Leskocit me shpërblimin e vendit të parë nga të gjitha shkollat garuese.

Powered by Web Agency
Last Updated on Thursday, 03 March 2016 19:04 Lexo më shumë...

Talentët e shkollës së mesme “Sezai Surroi”

  • PDF

Talentet1Audicioni i V "Talenti i luginës" Preshevë, ku në këtë aktivitet shkolla e mesme "Sezai Surroi" ka treguar se posedon talentë të lëmive të ndryshe.Talentët u vlersuan me paraqitjen e tyre, sidomos në këndim. Qëndresa Rexhepi u shpall fituese e audicionit me paraqitjen e saj mbresëlënëse.Po ashtu Auron Imeri dhe Flakron Mehmeti, me paraqitjen e tyre artistike, u vlerësuan me vendin e 3-të.

Talentet2

Gjithashtu dhe çmimi "Talenti që premton" dhe "Recitimi artistik" i takoi nxënsëve të shkollës sonë. Pjesëmarrësëve edhe pse nuk i'u premtoi koha, falë taletit të tyre, ata shkelqyen në audicion.

Pjesëmarrësit e shkollës sonë: Qëndresa Rexhepi, Auron Imeri, Flakron Mehmeti, Shukrije Asllani Shkurte Imeri, Enise Imeri, Arita Azizi

Powered by Web Agency
Last Updated on Saturday, 07 November 2015 19:55

Orari për ditën e Hënë _14.09.2015

  • PDF

orari14082016 1 orari18082015 2

Powered by Web Agency
Last Updated on Sunday, 13 September 2015 17:28 Lexo më shumë...

ORARI I ZILËS SHKOLLORE DHE I NDËRRIMEVE

  • PDF

zilja

 Ndërrimi i paradites :

VITI I PARË , VITI  I KATËR DHE PARALELJA III-13

1. 07:40 – 8:25

2. 08:30 – 9:15

3. 09:35 – 10:20                       

4. 10:25 – 11:10

5. 11:15 – 12:00

6. 12:05 – 12:50

7. 12:55 – 13:40

Powered by Web Agency
Last Updated on Sunday, 30 August 2015 21:21 Lexo më shumë...

Page 3 of 6