0123

Lajmet

Vizitë e delegacionit të KNSH-së në shkollën tonë

  • PDF

KNSH1

Më 22.01.2015 shkollës sonë i bëri vizitë kryetari i KNSH  Jonuz Musliu. Ishte një vizitë miqësore me karakter informativ për t'u informuar me problemet të cilat i kemi e që janë pjesë e ingerencave të KNSH -së. Kryetari Musliu u njoftua detajisht me problemet të cilat në vazhdimësi e përcjellin arsimin shqip në Luginë. Problemi më i madh është mungesa e komplet teksteve mësimore në gjuhën shqipe për shkolla të mesme.

Powered by Web Agency
Last Updated on Monday, 26 January 2015 20:43 Lexo më shumë...

Lajmërim për komunikimin e suksesit për gjysëmvjetorin e parë 2014/2015

  • PDF

komunikimiisukssesit1

Lajmërohen nxënësit dhe prindërit se komunikimi e suksesit të nxënësve të shkollës së mesme "Sezai Surroi" do të bëhet më 05.01.2015 (e hënë) sipas këtij orari:

ndërrimi i paraditës nga ora 11:00, ndërsa

ndërrimi i pas ditës nga ora 11:40.

Pushimi dimëror zgjatë deri më 19.01.2015, kurse mësimi fillon më 20.01.2015 (e martë) edhe ate:

nxënësit e viteve të dyta dhe të treta vijojnë para dite, ndërsa

vitet e para, të katërta dhe paralelet III9,10 mësimin e zhvillojnë pas dite.

Orari për ditën e martë (20.01.2015) do të publikohet edhe në web faqen e shkollës (www.sezaisurroi.com).

Drejtoria e shkollës dhe personeli arsimor të gjithë nxënësve ju dëshirojnë pushime të këndshme.

Powered by Web Agency
Last Updated on Thursday, 03 March 2016 19:01 Lexo më shumë...

U pensionua drejtori i shkollës Xhevat Fejzullahu

  • PDF

dretori3 

Pas nje periudhe 40 vjeçare, më 20.06.2014 u pensionua drejtori i shkollës Xhevat Fejzullahu, me ç'rast u organizua një mbledhje solemne nga kolektivi i shkollës. Fjalën e rastit e mbajti drejtori i porsazgjedhur Zejni Fejzullahu, i cili foli për veprën dyzetvjeçare të profesor Xhevatit. Ai me këtë rast ceku kujtimet si nxënës i profesor Xhevatit, si kolegë shumëvjeçar i tij dhe si udhëheqës i shkollës, për të cilin tha se ishte shumë i përgatitur si mësimdhënës ku përcolli shumë gjenerata. Shumë profesorë që sot punojnë në shkollën tonë, ishin nxënës të profesor Xhevatit. Ai edhe si drejtor i shkollës në periudhën 2005-2009 u tregua shumë i suksesshëm. Në at periudhë u vu gurë themeli i objektit të ri shkollor, më moderni në regjion.

Powered by Web Agency
Last Updated on Thursday, 01 January 2015 18:25 Lexo më shumë...

Profesorët e shkollës së mesme vizituan Stambollin

  • PDF

stamboll1

     Gjatë mini pushimit vjeshtor, kolektivi i shkollës së mesme vizitoi Stambollin. Nisja nga Bujanoci u bë më 7 Nëntor 2014. Pas shumë vitesh, kjo ishte një vizitë e këndshme me ç'rast u vizituan objekte të çmueshme në metropolin e Turqisë.

Powered by Web Agency
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:44 Lexo më shumë...

Dita e shkollës së mesme ''Sezai Surroi"

  • PDF

Shaban Xheladini dhe te tjeret

   Me një sërë aktivitetesh dhe manifestime të ndryshme kulturo-artistike të organizuara nga mësimdhënës e nxënës, të Premten me datë 09.05.2014, është shënuar Dita e shkollës së mesme "Sezai Surroi" në Bujanoc. Në shënimin e kësaj dite ishin të pranishëm edhe përfaqësues institucionalë dhe politikë të Luginës, përfaqësues të Trupit Koordinues, përfaqësues të familjes Xheladini, përfaqësues i Bashkësisë islame, motra e Sezai Surroit, Hadije Morina si dhe veteran të arsimit. Në këtë manifestim ishte prezent edhe mysafirja speciale, zëvendës ministre e Ekonomisë dhe Zhvillimit të Republikës së Shqipërisë, zonja Brunilda Paskali.

Powered by Web Agency
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:27 Lexo më shumë...

Page 5 of 6