0123

Lajmet

Vizita e Ambasadorit të Finlandë

  • PDF

Vizitë nga Ambasadori i Finlandes

 Sot më 07.02.2014, shkollën tonë e vizitoi Ambasadori i Finlandës në Beograd, shkëlqesia e tij Pekka Orpina. Në shoqërim të Ambasadorit ishin edhe kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, drejtori i Qendrës Regjionale Aleksandar Popov dhe kryeshefi për shërbime publike dhe veprimtari shoqërore Bajram Fejzullahu. Musafirët u pritën nga drejtori i shkollës Zejni Fejzullahu me stafin e shkollës, i cili ata i njoftoi me kushtet në të cilat punojnë mbi 1300 nxënës. Ambasadori gjithashtu u njoftua me kërkesat tona për përmirësimin e cilësisë së mësimit siç janë sigurimi i kabineteve, pastaj zgjidhja e problemit të teksteve mësimore me mësim në gjhën shqipe, etj.

Powered by Web Agency
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:46 Lexo më shumë...

Vizitë nga studentët dhe profesorët e Universitetit publik të Gjilanit

  • PDF

Vizita nga Univerziteti i Gjilanit

  Ishte kënaqësi e veçantë të pritësh më se 100 studentë dhe profesorë të Universitetit publik "Haxhi Zeka" në Gjilan, të udhëhequr nga dekani i Fakultetit juridik Flamur Hyseni.

Qëllimi i vizitës ishte miqësor. Musafirët u pritën nga drejtori i shkollës Zejni Fejzullahu dhe personeli arsimor. Ata u njoftuan nga udhëheqësia e shkollës me kushtet në shkollë dhe me planet në të ardhmen.

Powered by Web Agency
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:31 Lexo më shumë...

Hapja e kabinetit filologjik

  • PDF

kabinetifilologjik2

Më datën 13.11.2013 ditë e mërkurë në shkollën e mesme " Sezai Surroi '' në Bujanoc është bërë inaugurimi I kabinetit folologjik .Shkolla jonë që nga kjo datë ka në dispozicion edhe kabinetin e gjuheve të huaja, që atyre ju ofron kushte shumë më të mira për të përvetësuar si gjuhën sërbe ashtu edhe gjuhë tjera 

Powered by Web Agency
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:36 Lexo më shumë...

Vizitë e delegacionit të profesorëve të Universitetit të Prishtinës dhe atij të Shkodrës

  • PDF

ProfesoretPrishtinaShkodra1

  Më 12.10.2013 një delegacion i përbërë nga profesorë të Universiteteve të Prishtinës dhe atij të Shkodrës, të prirë nga dekani i Fakultetit juridik në Prishtinë prof. dr. Bajram Uka dhe dekani i Fakultetit të Drejtësisë në Shkodër prof. dr. Gaspër Kokaj,vizituan shkollën e mesme "Sezai Surroi" në Bujanoc. 

   Musafirët u pritën nga drejtori i shkollës Zejni Fejzullahu me bashkëpunëtorë ku ata u njoftuan me të arriturat e arsimit shqip në Bujanoc e në veçanti në shkollën e mesme, që nga fillimi e deri më sot. Musafirët vizituan bibliotekën e shkollës ku një fjalë rasti mbajti prof. Bejzad Abdullahu, pastaj vizituan kabinetet ku ishin më se të impresionuar me objektin shkollor si dhe kushtet ku zhvillohet mesimi.

Powered by Web Agency
Last Updated on Friday, 19 December 2014 23:33 Lexo më shumë...

Regjistrimi në shkollën e mesme "Sezai Surroi"

  • PDF

Listat e nxënësve ,sipas kodit të nxënësit, të regjistruar shkollën e mesme "Sezai Surroi".

- Lista e nxënësve në drejtimin - Gjimnazi i përgjithshëm

- Lista e nxënësve në profilin - Motrër medicnal

-Lista e nxënësve në profilin - Elektroteknik i kompjuterëve 

- Lista e nxënësve t[ regjistruar në proflin - Teknik i makinerisë për kontruktim mekompjuterë

-Lista e nxënësve të regjistruar në profilin - Teknik i ekonomisë

-Lista e nxënësve të regjistruar në profilin - Tregëtar

- Lista e nxënësve të regjitruar në profilet - Elektrinstalues dhe Elektromontues

-Lista e nxënësve të regjistruar në profilet - Auromekanik dhe Axhustator

Powered by Web Agency
Last Updated on Thursday, 05 July 2012 13:09 Lexo më shumë...

Page 6 of 6