0123

Axhustator

  • PDF

 Axhustatori përpunon dhe rregullon veglën prerëse dhe shtrënguese , rrethojat, celësat, makanizmat për dyer dhe dritare… Përpunon llamarinat, profilet dhe gypat, përpunon mobilet metalike. Kryen montimin e pjesëve në objekte ndërtimore. Njihet me dokumentacionin teknik dhe në bazë të tij bënë zgjedhjen e veglës dhe materialit, përpunon pjesët metalike me përpunim me prerje, shpim, saldim … Punon në ambient të mbyllur apo të hapur, shpesh në lartësi. Bënë  mirëmbajtjen e makinave-vegla, pajisjeve dhe instalimet.

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Tuesday, 17 April 2012 15:19