0123

Mjekësia

  • PDF

Në shkollen e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc që nga viti 2006/07 është hapur drejtimi i mjekësisë, profili arsimor: Moter medicinale- edukatore. Në kuadër të këtij drejtimi u pranuan tri gjenerata, të cilët kanë treguar shumë suksese gjatë shkollës së mesme dhe gati çdo vit janë zgjedhur si klasët  më e mirë në shkollë. Vlen të thuhet se që të gjithë këta nxënës pas përfunfimit të shkollës së mesme kanë treguar suksese edhe në shkollimin e mëtutjeshëm, që do të thot janë student të Universiteteve të ndryshem në vendet e ndryshme…

DrejtimiiMjeksise

Ndërsa në vitin 2009/2010, pas përpjekjeve të shumta  që bëri drejtoria e shkolles sonë, u arrit që të ndërrohet drejtimi dhe nga profili arsimor motër medicinal-edukatore, u hap për herë të parë drejtimi i përgjithshëm i mjekësisë, gjegjësisht profili arsimor: Motër medicinale – Teknik .

Shiko Fotot e drejtimit të Mjkesisë këtu

Powered by Web Agency
Share
Last Updated on Sunday, 23 February 2014 19:35